Skip to content

Onderhoud-Services contract

Jaarlijks onderhoud van uw CV ketel en 24/7 storings service?

Alltherm: CV Onderhoud CV 24/7 Service CV Spoedservice

Volop plek voor nieuwe onderhoud klanten, ja wij wel!

Wij hebben goed nieuws voor u! Onze cv experts zijn beschikbaar voor het onderhoud van uw cv-ketel. Ja, wij hebben nog wel volop plek voor u!

Als u momenteel geen cv onderhoud abonnement heeft stop dan met zoeken. Wij bieden een onderhoud abonnement om uw cv-ketel jaarlijks te laten onderhouden. Ons kantoor team neemt zelf contact met u op om de afspraak elk jaar in te plannen. Zo hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken. 

Als u meer informatie nodig heeft of een onderhoudscontract wilt aanvragen, neem dan gerust contact met ons op.

CV Onderhoud

Goed uitgeruste monteurs, vriendelijk en deskundig.

Wij begrijpen hoe belangrijk veiligheid en efficiëntie zijn als het gaat om uw verwarmingssysteem, daarom zorgen we ervoor dat uw cv jaarlijks wordt gecontroleerd en gereinigd om optimale prestaties te garanderen.

Ons team van experts is goed uitgerust om eventuele problemen die zich tijdens het contractjaar kunnen voordoen met uw cv aan te pakken en we bieden al onze klanten een gratis reparatieservice. Onze diensten zijn kosteneffectief en we brengen alleen kosten in rekening voor eventuele nieuwe onderdelen die zijn geïnstalleerd.

Met onze toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid kunt u gerust zijn dat het verwarmingssysteem van uw huis in goede handen is. Vertrouw op ons om uw huis het hele jaar door warm en comfortabel te houden.

Onderhoud CV Ketel

CV onderhoud is essentieel.

Als huiseigenaar is het cruciaal om regelmatig onderhoud te laten uitvoeren aan je cv om te garanderen dat het efficiënt en effectief werkt. De fabrikanten van deze cv’s raden sterk aan om jaarlijks een onderhoudsservice uit te voeren.

Tijdens deze onderhoudsservice wordt de ketel grondig gereinigd en slijtageonderdelen worden vervangen. Bovendien worden gasaanvoer- en -afvoerleidingen geïnspecteerd om potentiële gevaren te voorkomen.

Door dit onderhoud uit te voeren, kan je de veiligheid van je huis garanderen, de levensduur van je cv verlengen en het risico op onverwachte storingen, defecten of koude douches minimaliseren.

Ons hooggekwalificeerde serviceteam zal jaarlijks contact met je opnemen om een afspraak in te plannen en het proces naadloos te maken voor jou.