Skip to content

Experts in CV techniek

Cv installatie, onderhoud en spoedservice

Alltherm: CV Installatie CV Onderhoud CV Spoedservice

Tot 2026 nog een voordelige CV installatie

Afgelopen voorjaar heeft het kabinet een aankondiging gedaan die van groot belang is voor de energiesector. Huishoudens mogen vanaf het jaar 2026 niet enkel een nieuwe centrale verwarmingsketel meer kopen, maar moet een hybride systeem zijn.

De verandering is ook bedoeld om huishoudens aan te moedigen om meer energie-efficiënte opties voor hun verwarmingsbehoeften te adopteren, zoals warmtepompen of zonne-energie aangedreven verwarming.

Geen paniek! Je hoeft in 2026 niet gelijk afscheid te nemen van je CV ketel. Deze hoeft namelijk pas vervangen als de die aan vervanging toe is. Dit zal dan een hybride systeem worden. Eerder mag en kan natuurlijk ook. Lees hier het bericht van de rijksoverheid.

CV Installatie

Tot 2026 nog een goede CV installatie

Bent u op zoek naar een betaalbaar en vakkundig geïnstalleerd centraal verwarmingssysteem? Zoek niet verder! Ons team van professionele vakmensen staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw huisverwarming.

Met jarenlange ervaring en een toewijding kunt u erop vertrouwen dat wij het werk goed zullen doen. Wij bieden een breed scala aan opties en zullen samen met u werken om de beste match te vinden voor uw budget.

Zeg vaarwel tegen koude kamers en hoge energierekeningen en hallo tegen gezellig, comfortabel wonen met een nieuw centraal verwarmingssysteem.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen en uw installatie te plannen.

Onderhoud CV Ketel

CV onderhoud is essentieel.

Als huiseigenaar is het essentieel om regelmatig onderhoud aan uw CV uit te laten voeren om de efficiënte en effectieve werking ervan te garanderen.
De fabrikanten van centrale verwarmingsketels raden sterk aan om uw ketel elk jaar te laten onderhouden.

Tijdens de onderhoudsservice wordt de ketel grondig schoongemaakt en worden eventueel versleten onderdelen vervangen. Bovendien worden de gasvoer- en afvoerleidingen gecontroleerd om eventuele potentiële gevaren te vermijden.

Door dit onderhoud kunt u de veiligheid van uw huis waarborgen, de levensduur van uw ketel verlengen en het risico op onverwachte uitval, storingen of koude douches minimaliseren.

Ons hooggekwalificeerde serviceteam zal jaarlijks contact met u opnemen om een afspraak in te plannen om dit proces naadloos voor u te laten verlopen.